Mais boghylde

Hvor jeg skriver lidt om de bøger, jeg læser og hører, og de puslespil jeg pusler :o)

Den du ikke ser
Bøger læst eller hørt i 2016

đź“š#1: Den du ikke ser (Mari Jungstedt)

Den du ikke ser
Den du ikke ser

Vupti fik jeg læst årets første bog ;o) OK, langt det meste blev læst i 2015, men det er en detalje :o)

Min første Mari Jungstedt-bog. Egentlig OK, men jeg synes ret hurtigt, jeg havde en idé om morderen, men det er nok fordi, jeg er så smart og så erfaren en krimi-læser *G*

Kort om bogen (fra gucca.dk):
Det er forsommer på Gotland, og turisternes indtog står for døren. I et forladt sommerhusområde holder Helena Hillerström den årlige sammenkomst for vennerne. Men den festlige stemning holder ikke aftenen ud. Jalousien får tag i Helenas kæreste, og det ender med et voldsomt opgør. Dagen derpå løber Helena en tur med sin hund på stranden for at ryste gårsdagen af sig. Her møder hun sin morder i morgendisen.

Da endnu et skamferet kvindelig dukker op, indser kriminalkommissær Anders Knutas fra det lokale politi, at én og samme morder er på spil. En morder, som vil dræbe igen.

Med medierne i spidsen lægger det samlede Sverige et ubønhørligt pres på øens lille politikorps. Men også den unge, rodløse tv-journalist Johan Berg, som er kommet til Gotland for at dække midsommermordene, leder efter spor, der forbinder de to kvinders skæbne. Efter det, man ikke umiddelbart ser. Eller den.