Mais boghylde

Hvor jeg skriver lidt om de bøger, jeg læser og hører, og de puslespil jeg pusler :o)

Bøger læst eller hørt i 2018

đź“š#23 Glasvinge (Katrine Engberg)

Glasvinge

Tredje bind i serien om de to politiassistenter Jeppe Kørner og Anette Werner – denne gang med Anette pĂĄ barsel. God underholdning og hyggeligt med en roman, der foregĂĄr nærmest lige om hjørnet :o)

Kort om bogen fra mofibo.com:
Lørdag den 14. oktober. Rigshospitalets Hjertemedicinske Afdeling.
 Sygeplejersken fylder engangssprøjten med en overdosis af hjertemedicinen Ajmelin og injicerer det i en ældre, besværlig mandlig patient.
 Mandag seks dage tidligere. Et avisbud finder liget af en nøgen kvinde i et springvand på Strøget. Hun har snitsår på halsen, håndleddene og i lysken. Hvorfor skulle kvinden dø en så lidelsesfuld død?

Politiassistent Jeppe Kørner bliver sat på sagen uden sin vanlige makker. Anette Werner er nemlig på barsel. Eller det vil sige … ikke helt. Efterforskningen fører dem ind i sundhedssystemet, blandt patienter og behandlere, mennesker med enorm empati, sensible sjæle og store ambitioner.

Imens burde Esther de Laurenti være i færd med at skrive sin roman, men hun lider af tungsind og skriveblokering. Det bliver ikke bedre af, at hendes ven og bofælle, Gregers, bliver indlagt på Riget. Skal han dø?

Da ugen er omme, og datoen viser lørdag den 14. oktober, falder brikkerne i en tragisk og kompliceret sag på plads i en hæsblæsende finale. Og det hele ender ikke godt.