Mais boghylde

Hvor jeg skriver lidt om de bøger, jeg læser og hører, og de puslespil jeg pusler :o)

Bøger læst eller hørt i 2021

📚#18 Mand uden ansigt (Dennis Jürgensen)

Min første Dennis Jürgensen bog, hvor utroligt det end lyder 😁 Og slet ikke noget dårligt bekendtskab, selvom emnet (pædofili og barnemord) var ubehageligt 😕

Om bogen fra Goodreads.com:
Lasse Espersen er med en af sine elever ude på vaden, da tågen pludselig kommer rullende, tæt og ubarmhjertig. De bliver væk fra hinanden, og selvom Lasse kalder, kan han ikke lokalisere drengen. Det er, som om stemmen kommer fra alle retninger. Da vandet begynder at stige, stiger panikken. Og så hører Lasse drengen skrige. Han har fundet et lig. Et ansigt stirrer op fra sandbunden. Og de er ikke alene i tågen. 

Sådan lyder skolelærerens forklaring. En mystisk, ansigtsløs skikkelse kom ud af den hvide tomhed og slog ham bevidstløs, og nu er drengen væk. Politiet er imidlertid ikke tilbøjelig til at tro på dén forklaring, for det er ikke første gang, et barn er forsvundet fra den lille flække Melum ved den jyske vadehavskyst. Året før forsvandt en 6-årig pige, og da Sønderjyllands Politi hverken formåede at finde pigen eller gerningsmanden, bliver der nu hentet eksperter ind udefra. Liget lå i grænselandet, hvilket gør det til en sag for både dansk og tysk politi. Kriminalassistent Karlotta Teit fra København sættes på opgaven sammen med kollegaen Rudi Teym fra Polizei Flensburg. En beslutning den lokale efterforskningsleder ikke er skide begejstret for – lige indtil endnu to maltrakterede lig dukker op.

Mand uden ansigt er første bog i Dennis Jürgensens nye krimiserie om efterforskerne Teym & Teit.