Mais boghylde

Hvor jeg skriver lidt om de bøger, jeg læser og hører, og de puslespil jeg pusler :o)

Bøger læst eller hørt i 2021

📚#61 Dødens engle – Rød hævn 1 (Nis Jakob)

Første bind i serien om politibetjenten Louise, der er endt på Lolland, hvor hun får god hjælp af den pensionerede politimand Hans Schmidt.

Om bogen fra mofibo.com:
DØDENS ENGLE handler om et brutalt sexdrab i en lille landsby på Lolland og er første sæson i Nis Jakobs grumme krimiserie, RØD HÆVN. 

En attenårig gymnasieelev er ti år tidligere blevet dræbt ved en mose syd for Maribo. Hun blev voldtaget og kæmpede forgæves for sit liv. I den lille landsby kan ingen glemme mordet. Ti år betyder ingenting. Heller ikke selv om gerningsmanden fik sin velfortjente straf. Nu har han afsonet, og vender tilbage til gerningsstedet. Det ribber op i gamle sår hos alle involverede. Den myrdede piges mor har det svært. Øjenvidnet til forbrydelsen tænker stadig på, hvad det var, der skete, den dag pigen døde. Også den lokale rockerklub har et regnskab at gøre op med morderen. Politimanden Hans Schmidt, der i sin tid anholdt kvindemorderen, er i mellemtiden gået på pension. Men nu opsøger han den hjemvendte gerningsmand for at få ham til at forlade byen. Inden alt ender i en ny tragedie.