Mais boghylde

Hvor jeg skriver lidt om de bøger, jeg læser og hører, og de puslespil jeg pusler :o)

Bøger læst eller hørt i 2022

đź“š#37 Kamp til stregen (Robert Dugoni)

Uh, mĂĄske lidt for tæt pĂĄ.. AltsĂĄ ikke alle mordene og intrigerne, men brystkræftdelen – ak.. Gid jeg ogsĂĄ bare kunne drikke noget the, og sĂĄ var det klaret – suk!

Men det gode var, jeg fik læst en af mine fysiske bøger, som jeg nu med god samvittighed kan aflevere til genbrug :oD

Om bogen fra mofibo.com:
I “Kamp til stregen” knokler den kvindelige advokat Dana Hill pĂĄ jobbet, mens hun pĂĄ privatfronten forsøger at flikke sit vaklende ægteskab sammen igen. Oven i dette kommer frygten for en kræftdiagnose – hun har fundet en knude i sit ene bryst – og da hendes tvillingebror James bliver myrdet af en tilfældig indbrudstyv, er hendes verden lige ved at ramle.

Da Dana tager til sin brors lejlighed for at rydde op, finder hun en smuk blĂĄ ørenring under sengen – en ørenring, der viser sig at tilhøre Elizabeth Meyers, som er gift med senator Robert Meyers. Og i sin søgen efter sandheden om sin brors død, gĂĄr det op for Dana, at han mĂĄ have haft en affære med denne Elizabeth Meyers. Da Dana har indset dette, gĂĄr der ikke lang tid, før hun er offer for det første attentat. Men hvem er det, der vil hende til livs, og hvorfor?

Robert Dugoni (f. 1961) er en amerikansk forfatter. Han har skrevet en lang række bestsellerromaner, som er blevet udgivet i over 25 lande. Robert Dugoni debuterede som forfatter i 2004 og har sidenhen udgivet mange selvstændige romaner samt serier.